Benvinguts! Benvingudes!

Benvinguts i benvingudes al web professional d’Oriol Buch. Sóc economista i estic especialitzat en la gestió d’entitats del Tercer Sector. Tinc més de 20 anys d’ experiència en àmbits comptables, administratius  i fiscals i sobretot en la utilització de la comptabilitat com a eina de gestió.

Ofereixo serveis professionals des d’Orimer Gestió Integrada pel Tercer Sector SCP . Des de Orimer SCP volem acompanyar a les entitats del tercer Sector a fer el salt a la gestió integrada. I ho fem partint d’un programa propi de gestió (El GITS ) que personalitzem a cada entitat. Entenem la implementació del GIST com una excusa per replantejar tots els procediments de l’entitat  i des de Orimer SCP us ajudem a millorar-los i replantejar-los oferint un servei de suport integral en tots els aspectes administratius , comptables i fiscals